Hyvä tyyppi pääkuva

#PoltsinNuoret!

#PoltsinNuoret

Nuorten Polvijärvi -sivuilla blogissa nuorille kiinnostavat aiheet ja uutiset. Haluatko kirjoittaa blogiin nuoria koskettavasta aiheesta julkaisun? Ota yhteyttä nuoriso-ohjaajaan Ville Hyvöseen.

ANKKURIT

 
angle-left

Blogit

Vietä pääsiäisenä laatuaikaa perheen kanssa - kotona ja teknologian avulla

Tässä toisessa blogitekstissä puhumme pääsiäisestä ja kevään tulosta. Pääsiäisenä on ollut yleensä tapana tavata isovanhempia ja muita sukulaisia. Millä tavoin voit silti toivottaa heille hyvät pääsiäiset?

Nykyäänhän tilanne on se, että täytyy pysyä kotona, eikä kannattaisi vierailla muiden, varsinkaan riskiryhmään kuuluvien ihmisten luona. Välillä voi tuntua todella yksinäiseltä.

Juuri siksi onkin tärkeää pitää yhteyttä toisiin. Kehittyneen teknologian ansiosta voi onneksi nähdä toisen osapuolen kasvot samalla kun juttelee. Videopuhelut ja muut chattailut eivät todellakaan korvaa kasvotusten puhumista ja siksi on hyvä muistaa, että kaikki tämä on väliaikaista, ja että pian itselle rakkaat ihmiset näkee ihan livenä.

Kuva Ukko-kolilta keväällä. Lumet alkavat sulamaan Ukko-Kolillakin.

Valon määrän lisääntyminen ja pääsiäinen kuitenkin tuovat iloa vaikeaan aikaan. Lintujen laulu, hyvä ruoka, auringonpaiste ja pajunkissat piristävät juhlapyhiä edeltävää arkea. Nyt kun moni on kotona, pääsiäisenä tulee keskityttyä enemmän omaan perheeseen, ja on aikaa vaikka itse leipoa jotain pääsiäisherkkuja. Netistä löytyy paljon helppoja reseptejä ja ohjeita eri leivonnaisiin.
 
Keväinen auringonlasku.
Auringonlasku kevätillassa.

Ehkei kotieristyksessä olekaan niin kamalaa, kun saa viettää perheen kanssa laatuaikaa. Odotamme omiin normipuuhiin palaamista kuitenkin innolla, nyt kun kevät alkaa lähtemään kunnolla käyntiin.

Hyvää pääsiäistä kaikille, toivottavat
nuvalaiset Elli & Anni

Kuva tiestä ja kävelijöistä Polvijärvellä. Aamukävely virkistää mielen!

Blogin kuvat: Elli Tanskanen

 

 

Lisää blogeja.

Nuvalaisten vinkkejä tylsyyden poistamiseen

Nyt poikkeusolojen aikaan me NuVan nuoret ryhdymme kirjoittamaan blogia tänne Nuorten...

Kotona perheen kanssa – selviytymisvinkkejä poikkeusolojen arkeen

Etäopetus on kestänyt nyt vähän yli kuukauden ja siinä ajassa voi olla jo kyllästynyt muiden...

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Ville Hyvönen Nuoriso-ohjaaja 0401046208 ville.hyvonen@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute