Hyvä tyyppi pääkuva

#PoltsinNuoret!

#PoltsinNuoret

Nuorten Polvijärvi -sivuilla blogissa nuorille kiinnostavat aiheet ja uutiset. Haluatko kirjoittaa blogiin nuoria koskettavasta aiheesta julkaisun? Ota yhteyttä nuoriso-ohjaajaan Ville Hyvöseen.

ANKKURIT

 
angle-left

Blogs

Koulunaloituksen odotusta

Näin se taas koittaa, jokasyksyinen kouluun paluu. Nuvalaiset Anni, Elli ja Inka pohdiskelevat sitä ja ajatuksiaan pian alkavasta ysiluokasta.

Hei taas, täällä nuvalaiset Anni, Elli ja Inka!

Jälleen tulee kouluun palaamisen aika. Tämänpäiväinen blogiteksti käsitteleekin sitä, sekä meidän ajatuksia ysiluokalle menemisestä.

Tänä vuonna koulu alotetaan hiukan erilaisissa merkeissä, kun Sotkuman ja Kirkonkylän koulut sekä yläkoulu yhdistyvät yhdeksi yhtenäiseksi peruskouluksi. Uuden yhtenäiskoulun nimi on Polvijärven koulu. Saamme kaikki myös yhteisen uuden rehtorin, Virpi Erosen. Odotamme innolla uusia järjestelyjä.

Tietyllä tavalla on mukava palata taas kouluun, kun näkee kavereita eikä vaan loju yksin kotona. Vähän jännittää, mitä ysiluokasta tulee.

Nyt on se hetki, kun pitäisi panostaa paljon kouluun, että pääsisi hyvillä arvosanoilla jatko-opintoihin. Myös valtakunnalliset kokeet mietityttää. Toivomme, että me kaikki pääsemme niistä kunnialla eteenpäin.

Odotetamme kivaa kouluvuotta, josta jäisi sitten hyvät muistot mieleen. Uskomme kyllä, että tulevasta vuodesta tulee hauska.

Kaikille tsemppiä uuteen lukuvuoteen!

Terveisin,
Anni, Elli ja Inka

Kuvat: Elli Tanskanen

More Blog Entries

Kesäsuunnitelmia

Nuorisovaltuuston Inka ja Anni kertovat tarkemmin kesäsuunnitelmistaan: "Moi, tässä ...

Hyvä tyyppi Ilona Ratinen

Kahdeksasluokkalainen Ilona Ratinen on ollut Polvijärven nuorisovaltuuston jäsen alkuvuodesta...

Asset Publisher

Yhteystiedot

henkilön kuva
Ville Hyvönen Nuoriso-ohjaaja 0401046208 ville.hyvonen@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute