Kesätyöt pääkuva

ANKKURIT

 

Kesätyöt

Nuorten kesätyöt

Polvijärven kunta ja paikalliset yritykset, yhteisöt ja yksityiset kuntalaiset työllistävät polvijärveläisiä nuoria kesäisin 10 päivän mittaisiin kesätyöjaksoihin toukokuun alusta elokuun loppuun.

Vuoden 2022 nuorten kesätyöhaku alkaa 14.3., ja hakuaika kestää 14.4. asti.

Kesätyötä voivat hakea vuonna 2003–2007 syntyneet työttömyysturvan ulkopuolella olevat polvijärveläiset nuoret, jotka eivät ole saaneet muuta työtä vähintään kahdeksi viikoksi. Aikaisemmasta käytännöstä poiketen kesätyötä voivat hakea nyt myös 14 vuotta täyttäneet, jotka täyttävät vuoden 2022 aikana 15 vuotta.

Alle 15-vuotias voi tehdä sellaista kevyttä työtä, joka ei vahingoita hänen terveyttään tai kehitystään. Alle 15-vuotiaiden työsuhteissa tulee huomioida, että työsopimuksen voi tehdä vain huoltaja tai huoltajan antamalla kirjallisella luvalla nuori itse.

15 vuotta täyttäneet voivat itse tehdä työsopimuksensa. Huoltajalla on oikeus purkaa nuoren työntekijän työsopimus, jos purkaminen on tarpeellista tämän kasvatuksen, kehityksen tai terveyden takia.

Nuoren työaika on 6 tuntia/vrk 5 arkipäivänä viikossa. Palkkaus on 36 €/vrk. Työn suorittamisen ajankohta on toukokuun alusta elokuun loppuun 2022. Palkkaus on 6 euroa tunnilta eli 36 euroa työpäivältä.

Ensisijaisesti nuoren tulee hankkia työpaikka itse.

Kesätöihin haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa:

Kirjoita hakukenttään "Polvijärven kunta", jonka jälkeen palvelu näyttää kaikki kunnan avoinna olevat työpaikat.

Apua kesätyön hakemiseen tai mihin tahansa muihin kesätöihin liittyvissä kysymyksissä saat nuoriso-ohjaaja Ani Nevalaiselta ja etsivä nuorisotyöntekijä Jemina Markkaselta.

Asset Publisher

Yhteystiedot

henkilön kuva
Ville Hyvönen Nuoriso-ohjaaja 0401046208 ville.hyvonen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Jemina Markkanen Etsivä nuorisotyöntekijä 050 348 4278 jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi

Aikalisäohjaaja

henkilön kuva
Sirpa Halonen Vapaa-aikakoordinaattori 040 104 6204 sirpa.halonen@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute