Nuorisotilat pääkuva

ANKKURIT

 

Vaparin nuorisotilat

Nuorisotilat

HUOM! Nuokkarilla noudatetaan koronaohjeistuksia. Nuokkarille voi olla kerrallaan 10 nuorta, ja suosittelemme kävijöitä käyttämään kasvomaskeja.

Nuorisotiloihin ovat tervetulleita kaikki polvijärveläiset nuoret sen ollessa avoinna. Voit pelata erilaisia pelejä, tehdä läksyjä ja opiskella sekä vain viettää leppoisasti aikaa yhdeassä kavereitten kanssa.

Nuorisotiloissa järjestetään nuorille erilaisia kursseja ja kerhoja. Klikkaa Kerhot ja kurssit -sivulle, niin näet mitä kaikkea on luvassa!

Nuoriso-ohjaaja Ani ja etsivä nuorisotyöntekiä Jenna ovat myös nuorisotiloissa tavattavissa. Jos kaipaat aikuista juttuseuraa, tule moikkaamaan tai ota yhteyttä vaikka WhatsAppilla!

Toimipiste nuorisotilat

Nuorisotilat

Vaparin nuorisotilat ovat kesällä 2020 avoina arkisin klo 15-20.

Nuorisotiloissa voi pelata Playstation 4:lla, biljardia, pingistä ja lautapelejä tai oleskella muuten vaan kavereiden kanssa. Nuorisotiloilla on käytössä langaton verkko.

Huom! Koronavirustilanteen takia nuorisotiloissa on rajoituksia. Tiloissa voi olla kerrallaan maksimissaan 15 henkeä, eikä kahvinkeittäminen ja omien eväiden syöminen ole toistaiseksi tiloissa sallittua.                                         

Lomat ja pyhät vaikuttavat nuorisotilojen aukioloaikoihin. Muuttuneista aukioajoista ilmoitetaan täällä verkkosivuilla sekä Vapaa-aikapalveluiden Facebook-sivuilla.

Asset Publisher

Yhteystiedot

henkilön kuva
Ani Nevalainen Vs. nuoriso-ohjaaja 040 104 6208 ani.nevalainen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Jemina Markkanen Etsivä nuorisotyöntekijä 050 348 4278 jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi

Aikalisäohjaaja

Sivu arviointi ja palaute