Nuorisotilat pääkuva

ANKKURIT

 

Vaparin nuorisotilat

Nuorisotilat

HUOM! Nuokkarilla noudatetaan koronaohjeistuksia. Nuokkarille voi olla kerrallaan 10 nuorta, ja suosittelemme kävijöitä käyttämään kasvomaskeja.

Nuorisotiloihin ovat tervetulleita kaikki polvijärveläiset nuoret sen ollessa avoinna. Voit pelata erilaisia pelejä, tehdä läksyjä ja opiskella sekä vain viettää leppoisasti aikaa yhdeassä kavereitten kanssa.

Nuorisotiloissa järjestetään nuorille erilaisia kursseja ja kerhoja. Klikkaa Kerhot ja kurssit -sivulle, niin näet mitä kaikkea on luvassa!

Nuoriso-ohjaaja Ani ja etsivä nuorisotyöntekiä Jenna ovat myös nuorisotiloissa tavattavissa. Jos kaipaat aikuista juttuseuraa, tule moikkaamaan tai ota yhteyttä vaikka WhatsAppilla!

Toimipiste nuorisotilat

Polvijärven nuorisotila
Nuorisotilat

Vaparin nuorisotilat ovat avoinna tiistaista torstaihin kello 13-19 ja perjantaisin kello 13-17. Maanantaisin nuokkari kokoontuu Sotkuman koululla kello 14-16.30. Mikäli aukioloaikoihin tulee muutoksia, siitä tiedotetaan monikanavaisesti.

Nuorisotiloissa voi pelata Playstation 4:lla, biljardia ja lautapelejä tai oleskella muuten vaan kavereiden kanssa. Nuorisotiloilla on käytössä langaton verkko. Nuorisotiloissa on pieni keittiö, jossa voi valmistaa välipalaa. Jääkaappi, mikro sekä kahvin- ja vedenkeitin ovat nuorten käytettävissä.                                      

Lomat ja pyhät vaikuttavat nuorisotilojen aukioloaikoihin. Näistä muutoksista tiedotetaan erikseen.

Asset Publisher

Yhteystiedot

henkilön kuva
Ville Hyvönen Nuoriso-ohjaaja 0401046208 ville.hyvonen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Jemina Markkanen Etsivä nuorisotyöntekijä 050 348 4278 jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi

Aikalisäohjaaja

Sivu arviointi ja palaute