Testisivu

Nested Applications

Asset Publisher

angle-left Harrastatko valokuvausta?

Osallistu kilpailuun!

Polvijärven kunta järjestää valokuvakilpailun. Kilpailun teema on Polvijärven kaikki värit. Osallistujien kuvien toivotaan osoittavan Polvijärven kunnan monipuolisuutta, luonnon runsautta ja värejä. Tarkempaa rajausta aiheelle ei tarvinne tehdä, jotta kuvat saavat yllättää. Kilpailuun voi osallistua kuka vain, mutta valokuvan sijainti pitää olla Polvijärveltä.   

Minkälainen idea sinulle nousee kilpailuun? 


Kolme viikkoa aikaa osallistua

Vielä ehtii kuvaamaan vaikkapa ruskan sävyjä tai muuttolintuja. Vai löytyykö sopiva kuva jo tallesta? Kilpailu ottaa vastaan kuvia 26.10 asti. 
Osallistujia pyydetään perehtymään kilpailun ohjeisiin, jotka löytyvät Polvijärven kunnan sivuilta. Kilpailukuvat voi toimittaa viestintäsuunnittelijan sähköpostiin sanna.niskanen@polvijarvi.fi.


Yleisöäänestys ratkaisee

Osallistumisajan umpeuduttua kutsutaan koolle esiraati arvioimaan valokuvia. Raati valitsee kuvista 5 mielestään parasta otosta finaaliin. Voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä. Kilpailu ratkeaa 21.11.2023. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan lahjakortein.

Kilpailun vaiheista tiedotetaan kunnan verkkosivuilla ja somessa. Suunnitelmissa on myös koostaa valokuvanäyttely parhaimmista otoksista myöhemmin kilpailun jälkeen.


Kilpailun ohjeet ja säännöt täällä (www.polvijarvi.fi/valokuvakilpailu2023)


Lisätietoja:

Sanna Niskanen
Viestintäsuunnittelija
Puh. 040 104 6004
sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sivukommentointi

Sivu arviointi ja palaute