Testisivu

Nested Applications

Asset Publisher

angle-left Kesä saapuu, kaikesta huolimatta

Kesä on jo aivan nurkan takana. Tänä vuonna on niin monta asiaa, mitkä jäävät kesällä mahdottomaksi tehdä. Mutta onneksi ei kaikki.

Kesää odotellessa. Minä ainakin yritän ajatella, että kesä on täällä jo. Maanantaina taivas murisi ja satanut on muutamana päivänä, eikös kuulostakin kesältä?


Kultainen kesäilta Martonvaarassa.

Pari vuotta sitten suuri juttu oli kirjoittaa "summer bucket list", ja miksi ei tehdä sitä nyt? Tai voithan kirjoittaa sellaisen ensi vuotta varten, jolloin kaikkien kesätapahtumienkin pitäisi olla normaalisti toiminnassa.

Summer bucket listiin voit kirjoittaa asioita, joita haluaisit tehdä kesän aikana. Itseä kiinnostavien tavoitteiden listaaminen on oikeasti aika miellyttävää ja asiat tulee silloin helpommin tehtyä. Kesän jälkeen on sitten enemmän muisteltavaa, kun kesä ei mennyt sohvalla löhöillessä.


Aamukaste.

On niin monta asiaa, mitkä jäävät kesällä mahdottomaksi tehdä. Mutta ei kaikki. Minulle toivoa antavat kesäinen luonto ja siellä elelevät olennot, vaikka en minäkään siedä niitä kaikkia öttimörriäisiä.

Nuotiolla istuminen, kalassa käyminen tai vaikka uiminen yhdenkin hyvän ystävän seurassa tuntuu ajatuksena toivoa antavalta.


Kalastamassa auringon laskeutuessa.

Kesäterveisin, Tiina

 

Sivukommentointi

Sivu arviointi ja palaute