Sisältöjulkaisija

angle-left Työkykykoordinaattorin palvelut saatavilla Polvijärvellä

Työkykykoordinaattorin palvelut saatavilla Polvijärvellä

Reija Martikainen on aloittanut työkykykoordinaattorina vuoden alusta Outokummussa. Koordinaattorin palvelua ostetaan myös Polvijärvelle.

Työkykykoordinaattorin palvelut on suunnattu työttömille kuntakokeilun tai TE-toimiston asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea työhön kuntoutumiseen tai apua eläkemahdollisuuksien selvittämisessä.

- Minun työhöni kuuluu paljon verkostotyötä. Ensin tavataan asiakkaan kanssa, tehdään alkukartoitusta ja hoidetaan suostumusasiat kuntoon. Sitten alkaa se minun varsinainen työni, kun selvitän asiakkaan tilannetta esimerkiksi terveydenhuollon, KELA:n tai työeläkeyhtiön kanssa, kertoo Martikainen.

Reija Martikaisella on tehtävään monipuolinen työtausta. Aikaisemmalta koulutukseltaan hän on sairaanhoitaja ja hoitotyön ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Puolitoista vuotta hän on työskennellyt erilaisissa työllisyyspalveluiden tehtävissä. Ensin YTYÄ-hankkeen palveluksessa ja sitten kuntakokeiluvalmentajana asiakasryhmänä TYP-asiakkaat. 

Asiakasohjaus työkoordinaattorin palveluihin tapahtuu työllisyyspalveluiden asiakasvastaavan tai valmentajan kautta.

- Kun työkyky alkaa heiketä, minun palveluni tulevat ajankohtaiseksi. Lähdemme selvittämään työnhakijan tilanteen mukaan osatyökykyisyyttä tai kuntoutusvaihtoehtoja. Kolmantena vaihtoehtona teemme selvitystä eläke-edellytyksistä, Martikainen summaa.

Työkykykoordinaattorin palvelut hankitaan ostopalveluina Outokummun kaupungilta. Sovitusti ajanvarauksella Martikainen tapaa asiakkaita Polvijärvellä kerran viikossa tiistaisin.

 

HUOM.

  • Työkykykoordinaattorin palvelut eivät koske opiskelijoita, vanhuuseläkkeen hakijoita, TYP-palvelussa olevia, palkkatuki- ja osa-aikatyössä olevia joilla oikeus työterveyshuoltoon.
  • Asiakasohjaus työkykykoordinaattorin asiakkuuteen tapahtuu kuntakokeilun tai TE-toimiston asiakasvastaavien ja valmentajien kanssa käytyjen keskustelujen kautta.

 

Lisätietoja:

Anne Purmonen

Työllisyyspalvelujen esihenkilö

040 104 6207

anne.purmonen@polvijarvi.fi

Verkkosivu: Työkykykoordinaattori - polvijarvi.fi

 

(Verkkouutista päivitetty 16.2.)

Reija Martikainen on tavattavissa Polvijärvellä kerran viikossa.

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute