Murupolku

Työkykykoordinaattori

Työkykykoordinaattori

Työkykykoordinaattorin palvelut on suunnattu polvijärveläisille työttömille, kuntakokeilun tai TE-toimiston asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea työhön kuntoutumiseen tai apua eläkemahdollisuuksien selvittämisessä.

HUOM.

  • Työkykykoordinaattorin palvelut eivät koske opiskelijoita, vanhuuseläkkeen hakijoita, TYP-palvelussa olevia, palkkatuki- ja osa-aikatyössä olevia joilla oikeus työterveyshuoltoon.
  • Asiakasohjaus työkykykoordinaattorin asiakkuuteen tapahtuu vain kuntakokeilun tai TE-toimiston asiakasvastaavien ja valmentajien kanssa käytyjen keskustelujen kautta.

Työkykykoordinaattori ohjaa sinut sopiviin palveluihin, auttaa hakemusten laatimisessa sekä työ- ja toimintakykyyn liittyviin palveluihin hakeutumisessa. Työkykykoordinaattori on tukenasi selvittelyjen ajan ja tarvittaessa ohjaa sinut arviointi-, kuntoutus- ja lääkäripalveluihin.

Työkykykoordinaattorin palvelut hankitaan ostopalveluina Outokummun kaupungilta. Koordinaattorin palvelut Polvijärvellä kerran viikossa. Käyntiosoite: Polvijärven työllisyyspalvelut, Polvijärventie 22.

Reija Martikainen tarjoaa työkykykoordinaattorin palveluita Polvijärvellä tiistaisin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reija Martikainen, työkykykoordinaattori.

 

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Anne Purmonen Työllisyyspalvelujen esihenkilö 040 104 6207 anne.purmonen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Reija Martikainen Työkykykoordinaattori 050 326 4546 reija.martikainen@outokummunkaupunki.fi

Polvijärvelle työkykykoordinaattorin palveluita tiistaisin.