Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven kylät - voitte osallistua Avoimet Kylät -päivään

Polvijärven kylät - osallistutteko Avoimet Kylät -päivään?

Avoimet kylät -päivää vietetään 8.6.2024. Suomen Kylät ry kutsuu kaikki kylät mukaan järjestämään ohjelmaa. Päivä järjestetään jo kymmenettä kertaa.

Avoimet kylät -päivänä kylät avaavat ovensa ja järjestävät monenmoista, monipuolista, mielenkiintoista ja omannäköistä ohjelmaa; vaikkapa kyläkävelyitä, kirppiksiä, kesänavauksia, kesäkioskeja ja -kahviloita, konsertteja ja lauluiltoja, tansseja, ympäristö- ja veistotaidetta, suunnistusta, jalkapalloa, onkikilpailuja, messuja, näyttelyitä, festivaaleja, tansseja, talkoita ja toritapahtumia.

Avoimet Kylät -päivä kerää kyliin noin 150 000 vierailijaa, joten kyseessä on Suomen suurin kylätapahtuma. Avoimet Kylät on parhaimmillaan täynnä paikallista kulttuuria, yhteisöllisyyttä ja elämyksiä. Päivä tuo sadat kylät parrasvaloihin ja lähimatkailukohteiksi, sillä tapahtumissa esitellään kylien lumoa ja elämää. Tapahtumapäivän järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset, Leader-ryhmät, paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Ilmoittautuminen on kyläyhdistyksille ja vastaaville yhdistyksille helppoa ja maksutonta. Lämpimästi tervetuloa mukaan valtakunnalliseen kyläjuhlaan! Ilmoittautuminen on avoinna 12. toukokuuta asti.

Linkki: https://forms.office.com/e/6ai5Q2H1k8

Tapahtuman löydät sosiaalisesta mediasta aihetunnisteilla: #avoimetkylät #ylpeydelläkylästä #TeeSeKylillä

Verkkosivu: https://avoimetkylat.fi/

Vuonna 2022 Avoimet Kylät -päivässä oli Pohjois-Karjalasta mukana 17 kylää/tapahtumaa, ja viime vuonna 29. Nyt on toiveena pistää vielä paremmaksi!

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija. Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen. Tietosuoja- ja tietoturvavastaava, järjestöyhteyshenkilö.

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute