Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärvi-päivien ohjelmaan lisätty rautalankaa ja taikuutta

Polvijärvi-päivien ohjelmaan lisätty rautalankaa ja taikuutta

Polvijärvi-päiviä vietetään Polvijärven torilla 19.-20.7.2024. Taikuri Toomas, The Old House Band ja Äijät eli Kylänmiehet tulevat tähdittämään kesäviikonloppua. Tapahtuman pääesiintyjästä uutisoimmekin jo tammikuussa - lauantaina torilavalla nähdään reggaemusiikillaan suosioon noussut Jukka Poika!

Taikuri Toomas (Toomas Pitkänen) on ammattitaikuri yli 15 vuoden kokemuksella. Taikuri Toomaksen showsta löytyy hämmästyksiä kaiken ikäisille ja esitys onkin suunnattu ihan koko perheelle. Energia, taikuus ja läsnäolo hurmaavat yleisön.

Toomas on tullut tutuksi isoille yleisöille kilpaillessaan Talent Suomi -ohjelman kuudennella kaudella. Hän on myös kiertänyt aktiivisesti Suomessa erilaisissa tapahtumissa.

The Old House Band on outokumpulainen bändi, joka esittää vanhempaa musiikkia rautalangasta rokin kautta Juice-klassikoihin. Bändin keikat ovat tunnettuja siitä, että yleisö innostuu ja joraa mukana.

Bändissä Polvijärven keikalla rivissä Pentti Penninkilampi (laulu), Arttu Sahlman (laulu), Mika Laatikainen (basso), Juha Koljonen (kitara), Matti Väänänen (koskettimet) ja Petteri Ruotsalainen (rummut).

Bändin ”grand old man” Pentti Penninkilampi tuli tunnetuksi 1970-luvun alussa toimineesta Juice Leskisen Coitus Int -yhtyeestä, jossa hän soitti urkuja ja lauloi taustoja.

Äijät eli Kylänmiehet on polvijärveläiselle yleisölle tuttu kokoonpano jo useista tapahtumista. Repertuaariin kuuluu vanhempi suomalainen iskelmä suurella sydämellä esitettynä.

Bändin solistit ovat Jorma Huttunen ja Veikko Piiroinen. Pianossa on Vesa Halonen ja rummuissa Miika Mustonen. Bassoa näppää Timo Hietala ja kitaran varressa Jari Matikainen. Polvijärvi-päivien kokoonpanossa vierailevana tähtenä pianisti ja laulaja Maria Mustonen.

Polvijärvi-viikko tarjoilee kylätapahtumia

Toriviikonloppua edeltää Polvijärvi-viikko (vko 29), jolloin eri puolilla kuntaa järjestetään monipuolista ohjelmaa. Suunnitteilla on muun muassa tapahtumia Polvijärvi-Seuran ja Saarilan maatilamatkailun järjestämänä.

Ohjelmatiedot täydentyvät

Kaksipäiväistä, rentoa, markkinatunnelmaista tapahtumaa voi kutsua Polvijärven kesän kohokohdaksi. Torilla ja sen läheisyydessä nähdään viikonlopun aikana lukuisia esiintyjiä, kymmenittäin näytteilleasettajia ja tuhansittain ihmisiä.

Polvijärvi-päivien ja -viikon ohjelma täydentyy vielä kevään edetessä. Tapahtuman tietoja päivitetään verkossa sivulle www.polvijarvi.fi/polvijarvipaivat sekä www.polvijarvi.fi/polvijarviviikko

Tapahtuman järjestämistä tukee Polvijärven Osuuspankki. Tapahtuman tuotannosta vastaa Polvijärven kunta ja järjestelyihin osallistuu lukuisia yhteistyökumppaneita.

 

Lisätietoja:

Sanna Niskanen

Viestintäsuunnittelija

Puh. 040 104 6004

sanna.niskanen@polvijarvi.fi

 

Myyntipaikat torille 19.–20.7.

Jorma Huttunen

Puh. 0400 170 046

huttunenjorma00@gmail.com

Polvijärvi-päivien esiintyjien kuvat eli Taikuri Toomas, Jukka Poika, The Old House Band ja Äijät.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija. Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen. Tietosuoja- ja tietoturvavastaava, järjestöyhteyshenkilö.

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute