Tapahtumia ja tekemistä

Навигационная цепочка

ANKKURIT

 

Публикатор

angle-left Polvijärvi-päivät 2019 19.-20.7.

Polvijärvi-päivät 2019 19.-20.7.

Ajankohta: Perjantai 19.7- lauantai 20.7.
Paikka: Polvijärven tori ja koulukeskuksen ympäristö

Polvijärvi-päivät ovat täällä taas! Tutustu tarkempaan ohjelmaan osoitteessa www.polvijarvi.fi/polvijarvipaivat2019 ja tule mukaan viettämään yhtä kesän hauskimmista viikonlopuista.

Polvijärvi-päivien tapahtumapaikka on keskustassa Polvijärven torilla sekä koulukeskuksen ympäristössä, jonka lisäksi viikolla pidetään erilaisia kylätapahtumia ympäri Polvijärveä.

Perjantaina 19.7. Polvijärven torilla vietetään iltatoria klo 15–21. Perjantaina on mahdollista osallistua Sirkus Supiaisen sirkustyöpajoihin ja tai käydä katsomassa komeita menopelejä harrasteajoneuvoparkissa. Perjantai-illan kruunaa Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon orkesteri, joka tarjoaa tahdit toritansseille.

Lauantaina 20.7. vietetään perinteistä toripäivää klo 9–15. Ensimmäistä kertaa järjestettävät maakunnalliset traktoritaitoajokisat tuovat säpinää ja pörinää Polvijärvi-päivien lauantaille. Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen valloittaa Polvijärven torin Korvalääke -yhtyeensä kanssa.

Ohjelma päivittyy kesän mittaan ja ohjelmaan saattaa tulla muutoksia, joten seuraathan tapahtuman Facebook-sivua ja nettisivuja, niin pysyt kartalla Polvijärvi-päivien etenemisestä!
 

Lisätietoja

SOME jako

Jaa tämä sivu:

Публикатор

Yhteystiedot

henkilön kuva
Päivi Hyytiäinen Nuoriso-ohjaaja 040 104 6208 paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi

Nuorisovaltuuston sihteeri. FB: Nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäinen. IG: @nuorisoohjaajap

henkilön kuva
Jemina Markkanen Etsivä nuorisotyöntekijä 050 348 4278 jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi

Aikalisäohjaaja. FB: Polvijärven Etsivä Nuorisotyö Jemina. IG: @polvijarvenent

Sivu arviointi ja palaute