Uutiset pääkuva

Innehållspresentatör

angle-left Nuorten kesätyöt järjestetään Polvijärvellä suunnitellusti – hakuaikaa jatketaan 30.4. asti

Nuorten kesätyöt järjestetään Polvijärvellä suunnitellusti – hakuaikaa jatketaan 30.4. asti

Polvijärven kunnassa halutaan järjestää myös ensi kesänä polvijärveläisille nuorille kesätöitä. Vallitseva koronavirustilanne on herättänyt jonkin verran kysymyksiä, järjestetäänkö kesätöitä ollenkaan tulevana kesänä.

- Mitään estettä meillä ei ole, miksi kunta ei voisi järjestää nuorille kesätöitä. Kesätyöt ovat nuorille tärkeitä monesta eri syystä: nuoret saavat ensimmäiset kosketuksensa työelämään, saavat työkokemusta ja ansaitsevat rahaa, kunnanjohtaja Jari Tuononen summaa.

Kesätöiden hakuaikaa myös jatketaan huhtikuun loppuun 30.4. asti. Hakemukset tehdään sähköisesti Kuntarekryssä osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyontekija-281968/

Aikaisempina vuosina kaikille hakeneille on voitu järjestää kesätyöpaikka. Kesätyökohteet ja -yritykset täytyy nyt kuitenkin kartoittaa koronavirustilanteen ehdoilla.

- Osassa perinteisistä kunnan kesätyöpaikoista ei välttämättä pystytä tarjoamaa nuorelle töitä. Sama pätee myös joihinkin yrityksiin, osalla on mahdollista ottaa nuoria töihin ja osalla taas ei. Tässä tilanteessa tarvitaan myös nuorilta aktiivisuutta työnhakuun. Yrityksiin ja kunnan eri yksiköihin kannattaa ottaa nyt rohkeasti yhteyttä, Tuononen kehottaa.

Kesätöitä voivat hakea vuosina 2001–2005 syntyneet polvijärveläiset nuoret. Nuoret tienaavat kymmenen kesätyöpäivän jaksolta 360 euroa.

Lisätietoja:
Kunnanjohtaja Jari Tuononen
jari.tuononen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6001

Lisätietoja kesätöihin hakemisesta:
Vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halonen
sirpa.halonen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6204

ANKKURIT

 

Innehållspresentatör

Yhteystiedot

henkilön kuva
Ville Hyvönen Nuoriso-ohjaaja 0401046208 ville.hyvonen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Jemina Markkanen Etsivä nuorisotyöntekijä 050 348 4278 jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi

Aikalisäohjaaja

Sivu arviointi ja palaute