Testisivu

Sisälletyt portletit

Sisältöjulkaisija

angle-left Keväästä voi ottaa ilon irti poikkeusoloissakin

Onneksi näistä poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta kevät tuli normaaliin tapaan ja saamme nauttia lämpimästä säästä. Tässä blogissa ajattelin kertoa hieman erilaisia vinkkejä näistä upeista kevätpäivistä nauttimiseen.


Pellolla aurinko lämmittää.

Lemmikkien kanssa ulkona liikkumiseen on nyt upeat säät. Kun sattuu pilvetön taivas ja aurinko paistaa on hyvää ajanvietettä mennä etsimään esimerkiksi uusi lenkkipolku, tai kiertää vähän pidempi lenkki kuin yleensä. Pienemmille lenkkeilyn ystäville hyvää ajanvietettä lemmikin kanssa voi myös olla uusien temppujen opettaminen, jos siihen on oman lemmikin kanssa mahdollisuus.


Puroa katselemassa Teerivaarassa.

Myös luontoretket ja kevään merkkien etsiskely ovat hauskaa ajanvietettä. Luontoa tutkiessa ja ihaillessa saattaa usein vierähtää tunti jos parikin.

Yksi vaihtoehto ajanvietolle on myös erilaiset ulkopelit. Vaikka ei nyt kavereita pääse näkemään, löytyy kotoa varmasti joku innokas lähtemään pelaamaan pihapelejä.


Ilta-aurinko Kuorenvaarassa. 

Uusia taitoja opetellessa aika lentää kuin siivillä. Esimerkiksi rullaluistelu on ollut itsellä uusi tuttavuus, jonka parissa on vierähtänyt tunti jos toinenkin. Sinulla se saattaa olla käsillä kävely tai ehkä uusi temppu trampoliinilla. Vaihtoehtoja on lukemattomiin, ja varmasti jokaiselle löytyy jotain uutta kivaa tekemistä.

Toivottavasti tästä oli apua. Hyvää kevättä! ❤️

Kuvat ja teksti, NuVan Saaga Tanskanen

Sivukommentointi

Sivu arviointi ja palaute