Testisivu

Sisälletyt portletit

Sisältöjulkaisija

angle-left Koulunaloituksen odotusta

Näin se taas koittaa, jokasyksyinen kouluun paluu. Nuvalaiset Anni, Elli ja Inka pohdiskelevat sitä ja ajatuksiaan pian alkavasta ysiluokasta.

Hei taas, täällä nuvalaiset Anni, Elli ja Inka!

Jälleen tulee kouluun palaamisen aika. Tämänpäiväinen blogiteksti käsitteleekin sitä, sekä meidän ajatuksia ysiluokalle menemisestä.

Tänä vuonna koulu alotetaan hiukan erilaisissa merkeissä, kun Sotkuman ja Kirkonkylän koulut sekä yläkoulu yhdistyvät yhdeksi yhtenäiseksi peruskouluksi. Uuden yhtenäiskoulun nimi on Polvijärven koulu. Saamme kaikki myös yhteisen uuden rehtorin, Virpi Erosen. Odotamme innolla uusia järjestelyjä.

Tietyllä tavalla on mukava palata taas kouluun, kun näkee kavereita eikä vaan loju yksin kotona. Vähän jännittää, mitä ysiluokasta tulee.

Nyt on se hetki, kun pitäisi panostaa paljon kouluun, että pääsisi hyvillä arvosanoilla jatko-opintoihin. Myös valtakunnalliset kokeet mietityttää. Toivomme, että me kaikki pääsemme niistä kunnialla eteenpäin.

Odotetamme kivaa kouluvuotta, josta jäisi sitten hyvät muistot mieleen. Uskomme kyllä, että tulevasta vuodesta tulee hauska.

Kaikille tsemppiä uuteen lukuvuoteen!

Terveisin,
Anni, Elli ja Inka

Kuvat: Elli Tanskanen

Sivukommentointi

Sivu arviointi ja palaute