Testisivu

Sisälletyt portletit

Sisältöjulkaisija

angle-left Päihdekysely +13-vuotiaille

Vastaa koko Pohjois-Karjalan kattavaan kyselyyn

Käytetäänkö lähipiirissä liikaa alkoholia? Oletko kokeillut nikotiinituotteita? Oletko ollut huolissasi omista tai kaverin kokemuksista? Päihdekysely tutkii päihdetilannetta kunnissa. Mitä useampi vastaa, sitä aidompi tulos tutkimuksesta saadaan.

Siirry vastaamaan kyselyyn TÄSTÄ


Päihdetilannekyselyn tarkoitus
Päihdetilannekyselyllä selvitetään pohjoiskarjalaisten asukkaiden näkemyksiä ja mielipiteitä päihteiden, tupakka- ja nikotiinituotteiden ja rahapelien ehkäisemisen ja niiden aiheuttamien haittojen vähentämisen keinoista.

Kyselyyn vastaaminen
Päihdetilannekyselyyn vastataan 4.9.-8.10.2023 täyttämällä joko sähköinen tai paperinen kyselylomake. Kysely on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille pohjoiskarjalaisille.
Kyselyyn vastaaminen tapahtuu nimettömänä ja luottamuksellisesti, ja vie aikaa noin 10–15 minuuttia. Tiedottaminen ja raportoiminen tuloksista tehdään niin, ettei yksittäisten vastaajien vastaukset ole tunnistettavissa. Polvijärvellä paperinen lomake on saatavilla vapaa-aikatalolla Vaparilla, nuoriso-ohjaaja Ville Hyvöseltä.


Kyselyn tulosten hyödyntäminen
Päihdetilannekyselyn tuloksia käytetään ehkäisevän päihdetyön kehittämiseen, suunnitteluun ja toteuttamiseen kunnassasi ja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueella.

Kyselyn toteuttajat
Päihdetilannekyselystä vastaa Ennalta ehkäisevä päihdetyö Pohjois-Karjalassa -hanke, jota toteuttavat hyvinvointialue Siun sote, Kansanterveyden keskus ja Sosiaaliturvayhdistys yhdessä Pohjois-Karjalan kuntien kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto ja rahoituksen myöntäjä on Etelä-Savon ELY-keskus.

Kiitos osallistumisesta!
Näkemyksesi ja ideasi ovat meille tärkeitä kuntasi ja maakunnallisen ehkäisevän päihdetyön suunnittelussa ja kehittämisessä.

 

Lisätiedot:

Ville Hyvönen
Nuoriso-ohjaaja
0401046208
ville.hyvonen@polvijarvi.fi


Tiina Vlasoff 
Terveyden edistämisen asiantuntija
Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus
puh. 050 579 0604
tiina.vlasoff@pkkansanterveys.fi


Hanna Kääriäinen
Järjestökehittäjä
Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys
puh. 044 715 2060
hanna.kaariainen@pksotu.fi

Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistys ry

Sivukommentointi

Sivu arviointi ja palaute