Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärvellä Pride-liputus 14.5.

Polvijärvellä Pride-liputus 14.5.

Polvijärvellä liputetaan jälleen sateenkaarilippua tiistaina 14.5.2024. Liput tulevat vapaa-aikatalon, kirkonkylän koulun sekä Sotkuman koulun salkoihin. Ensimmäisen kerran sateenkaariliputus järjestettiin Polvijärvellä 2022.

Polvijärven kunta on tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmassaan sitoutunut edistämään tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta sekä ehkäisemään syrjintää kaikessa toiminnassaan. Liputukseen osallistuminen on näkyvä osoitus kuntalaisten osallisuuden, syrjimättömyyden ja yhdenvertaisuuden tukemisesta ja oikeuksien puolustamisesta.

Yhdenvertaisuuden kävely

13.-19.5.2024 vietetään Pohjois-Karjala Pride -viikkoa, jonka teemana tänä vuonna on ’Pohjois-Karjala on queer’. Pohjois-Karjalan Seta ry järjestää tapahtumaviikon aikana tapahtumia Joensuussa ja yhteistyössä maakunnan toimijoiden kanssa myös muualla Pohjois-Karjalassa.

Polvijärven Nuorisovaltuusto, Nuorisoverstaan etsivä nuorisotyö ja kunnan nuorisotyö järjestävät Polvijärven oman Pride-viikon tapahtuman. Samana päivänä sateenkaariliputuksen kanssa eli 14.5. toteutetaan Polvijärvellä yhdenvertaisuuden kävely. Kokoontuminen ja lähtö torilta kello 15.00. Kävelylle ovat tervetulleita osallistumaan kaikki, jotka haluavat ilmaista tukeaan kunnan sateenkaari-ihmisille. Joensuusta mukaan liittyy myös Pohjois-Karjalan Setan väkeä.

Tietoa Pohjois-Karjalan Pride-viikosta: https://pohjoiskarjalanseta.fi/pride/ohjelma/

Pride-kulkue Polvijärvellä kuvattuna 2023.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija. Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen. Tietosuoja- ja tietoturvavastaava, järjestöyhteyshenkilö.

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute