Murupolku

Kertomuksia Polvijärven yrityksistä

Kertomuksia Polvijärven yrityksistä

Polvijärven elinkeinotiimi tekee säännöllisesti tutustumiskäyntejä paikallisiin yrityksiin. Kokoamme kaikki tarinat tänne.

Yritystarinoiden lista

Metallityö Mutanen Oy

"Tuntuu merkittävältä, että näinkin pieni yritys tekee sellaista kauppaa". Metallityö Mutasella on laaja asiakaskunta ja pienen pajan osaamiselle on kysyntää ulkomaita myöten.

Lue lisää tästä 

Yrittäjä Jari Mutanen.

Polvijärven Hirsitalot Oy

Kahden miehen yritys valmistaa hirsikehikoita Polvijärvellä asiakkaiden toiveiden mukaan. Suomalaisille hirsirakennuksille on kysyntää ulkomaille asti.

Lue lisää tästä

Yrittäjän kuva.

 

Ravintola Huvilouhos (Ravintola Tirri-Pubi Oy)

Äiti-tytär duo, Irma Vaittinen ja Elisa Rantanen, pyörittävät Polvijärven ainoaa anniskeluravintolaa Huvilouhosta. Ravintola Huvilouhos järjestää asiakkaille monipuolisesti palvelua ja viihdettä.

Lue lisää tästä

Polvijärven elinkeinotiimi tapaa paikallisia yrityksiä.

 

Korjaamo Leppänen Oy

 "Mitä haasteellisempi, sen mielenkiintoisempi" tuumaa raskaskoneiden korjaamiseen erikoistunut Jarkko Leppänen. Jarkko ja hänen puolisonsa Marja Leppänen perustivat korjaamon keväällä 2023. Työtä on riittänyt niin paljon, kuin ehtii tehdä.

Lue lisää tästäYrittäjien kuva.

Huoltolinkki Oy

Huhmarin entisen matkailukeskuksen alueesta toisen puoliskon omistavan Huoltolinkki Oy:n yrittäjät Henrik Väänänen ja Markus Väänänen kutsuivat Polvijärven elinkeinotiimin vierailemaan juhlatila Louhessa. Yrittäjät näkevät alueessa potentiaalia monipuoliseen liiketoimintaan.

Lue lisää tästäPolvijärven elinkeinotiimi tapaa paikallisia yrityksiä.

Lämpö Kuningas Oy

Vuonna 1994 perustettu yritys on erikoistunut kaukolämpöverkostojen rakentamiseen. Lämpö Kuningas Oy on tullut tutuksi nimeksi, mutta ei pelkästään töiden takia. Firmalla on myös aktiivinen rooli yhteisöjen tukena.

Lue lisää tästä

Jaanan Kirppis

Jaana Karttusesta tuli kirpputoriyrittäjä äitinsä jalanjäljissä. Kovasti pidetty Jaanan kirpputori on ollut Polvijärven "aarreaitta" jo vuodesta 2009.

Lue lisää tästäYritystarinoita Polvijärveltä.

 

Tapani Mutanen ja Niittylahden tila

Höytiäisen vesijätöltä löytyi hyvää maata viljelyyn. Tapani Mutasen isoisoisä näki tilaisuuden ja osti maata Amerikan tienesteillään. Tapanista tuli tilan omistaja 2008.

Lue lisää tästä

Elinkeinopalvelut ja yhteystiedot

Elinkeinopalvelut

Polvijärvellä elinkeinoelämän palveluista vastaavat kunnanjohtaja ja maaseutuasiamies. Business Joensuun yritysasiantuntija tarjoaa Polvijärvellä yritysneuvontaa viikoittain.

Yrittäjyyttä – oli kyse yhden ihmisen pienyrityksestä tai kansainvälisille markkinoille tähtäävästä yhtiöstä – tuetaan Polvijärvellä.

Ota yhteyttä: