Hyvä tyyppi pääkuva

#PoltsinNuoret!

#PoltsinNuoret

Nuorten Polvijärvi -sivuilla blogissa nuorille kiinnostavat aiheet ja uutiset. Haluatko kirjoittaa blogiin nuoria koskettavasta aiheesta julkaisun? Ota yhteyttä nuoriso-ohjaajaan Ville Hyvöseen.

ANKKURIT

 
angle-left

Blogit

Hyvä (ohjaaja)tyyppi – Vs. nuoriso-ohjaaja Ani ja etsivä nuorisotyöntekijä Jenna esittäytyvät!

Polvijärven nuorisotyössä tutustutaan tänä syksynä uusiin kasvoihin. Nuoriso-ohjaaja Päivin jäädessä opintovapaalle ja etsivä nuorisotyöntekijä Jeminan äitiyslomalle saatiin Vaparin nuorisotiloihin kerta heitolla kaksi uutta tuttavuutta – tervetuloa remmiin Ani Nevalainen ja Jenna Korhonen!

Pidemmittä puheitta antaa heidän kertoa hieman itsestään:
 

Nimi: Ani Nevalainen
Ikä: 35

Olen Ani, ja aloitin työt Päivin sijaisena vs. nuoriso-ohjaajana lokakuun alussa. Minut löytää Vaparin Nuokkarilta. Koulutukseltani olen lähihoitaja, ja tein niitä töitä 15 vuoden ajan. Asun perheeni, mieheni ja kahden lapseni, kanssa Polvijärven Horsmanahossa.

Pidän todella paljon ihmisten kanssa työskentelystä, ja siksi olen todella innoissani tästä pestistäni – pääsen tekemään töitä monialaisesti eri yhteistyörinkien kanssa sekä erityisesti nuorten kanssa. Kasvatan kuitenkin itsekin kahta pientä kuntalaista, joten on hienoa, että pääsen osittain vaikuttamaan myös heidän tulevaisuuteensa tekemällä tällaista työtä.

Teille nuorille haluaisin olla helposti lähestyttävä aikuinen, jolle uskaltaa tulla juttelemaan ihan milloin vain. Oikeastaan haluaisin olla sellainen niin sanottu takapiru, joka ei pakkosyötä ideoita vaan auttaa saamaa asioita aikaan. Haluaisin kehitysideoiden ja ajatusten tulevan nuorilta itseltään, ja itse olisin pikemminkin auttamassa niiden jalostamisessa ja toteuttamisessa parhaani mukaan. Ihan täysin raakileideoillakin voidaan edetä, joten tulkaa rohkeasti vain moikkaamaan ja nykimään hihasta!

Tyyppinä olen iloinen, avoin ja nauravainen (sen tulette varmasti huomaamaan ja kuulemaan). Rakastan elokuvia – suosikkigenrejäni ovat kauhu- ja fantasiaelokuvat, mutta muitakin pätkiä katson mielelläni. Eli jos leffasuosituksia kaipaat, niin täältä pesee! Minut tavoittaa Päivin vanhasta puhelinnumerosta (puh. 0470 104 6208), joten jos laitelkaa viestiä tai soitelkaajos siltä tuntuu!

Nimi: Jenna Korhonen
Ikä: 28

Moikka kaikille, olen Jenna ja kotoisin Joensuusta. Olen ihan näillä näppäimillä valmistumassa sosionomiksi, ja tuuraan Jeminaa Polvijärven etsivänä nuorisotyöntekijänä. Minut tavoittaa pääsääntöisesti Vaparin toimistolta (Jonka muuten löydät pääoven puoleisesta tuulikaapista!), Nuokkarilta sekä mistä milloinkin nuorten tai yhteistyöverkoston kanssa touhuilemasta. Minut saa aina kiinni myös puhelimitse (Vink!).

Olen todella innostunut aloittamaan työskentelyn Polvijärvellä. Nuoret ovat erittäin lähellä sydäntäni – nuoret tarvitsevat turvallista ja luotettavaa sosiaalisen ympäristöä varsinkin näinä aikoina, ja haluan itse olla se tyyppi kehen nuoret voivat tukeutua tarvittaessa. Meillä on täällä Poltsilla hyvä ja innostunut porukka kasassa, jonka kanssa varmasti keksimme kaikkea uutta teille nuorille. Tärkeintä on, että voimme auttaa teitä nuoria ihan missä asioissa vain te apua tarvitsettekaan.

Ani on antanut minulle jo lempinimen ”Milla Magia" (johtuneeko se violetista tukasta..?). Mutta ei minua tarvitse sen takia pelätä, olen rento tyyppi, vaikka hiukset ja olemus on tällainen rock-henkinen. Itselle tärkeä elämänfilosofia on, että kaikki saavat olla mitä ovat, ja sitä viestiä haluan myös nuorille välittää.

Musiikki on minulle itselleni todella iso juttu. Kuuntelen paljon metallimusiikkia ja käyn keikoilla, tosin korona vei sen ilon ainakin hetkeksi. Kun ensi kerran nähdään, niin käy ihmeessä kysymässä, mitkä lempibändini ovat, kerron sen mielelläni! Minulle saa myös laittaa viestiä WhatsAppilla (puh. 050 348 4278) tai somekanavissani Facebookissa ja Instagramissa, miten vain helpoimmalta tuntuu!

 

Lisää blogeja.

Hyvä tyyppi Ilona Ratinen

Kahdeksasluokkalainen Ilona Ratinen on ollut Polvijärven nuorisovaltuuston jäsen alkuvuodesta...

Hyvä tyyppi Polvijärven nuorisovaltuusto

Hyvä tyyppi -juttusarjan kaappaa tällä kertaa Polvijärven oma nuorisovaltuusto! Nyt he saavat...

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Ville Hyvönen Nuoriso-ohjaaja 0401046208 ville.hyvonen@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute