Hyvä tyyppi pääkuva

ANKKURIT

 

Hyvä tyyppi goes #PoltsinNuoret!

Hyvä tyyppi goes #PoltsinNuoret!

Kerran kuussa julkaistut Hyvä tyyppi -haastattelut jäävät näin poikkeusolojen aikaan tauolle.

Mutta ei hätää! Polvijärven nuorisovaltuuston nuoret alkavat kirjoittaa tällä samalla sivulla viikoittain #PoltsinNuoret -blogia.

Pääsääntöisesti perjantaisin julkaistavissa blogipostauksissa nuoret kertovat ajatuksistaan poikkeusoloista, antavat vinkkejä mm. kotona olemiseen ja etäopiskeluun sekä toimivat vertaistukena muille nuorille - nuoretkaan eivät ole yksin tässä tilanteessa!

angle-left

Blogit

Kesäsuunnitelmia

Nuorisovaltuuston Inka ja Anni kertovat tarkemmin kesäsuunnitelmistaan:

"Moi, tässä Inka, nuvan puheenjohtaja. Miun kesäsuunnitelmat on vielä vähän vaiheessa ja epäselviä, mutta toivottavasti kesästä tulee mukava! :)

Kesäkuulta jää nyt poikkeusolojen takia partioleiri ja kesärokki välistä, joten tällä hetkellä kalenteri on vielä kesäkuun kohdalta tyhjä.

Heinäkuu onkin jo vähän erilainen. Kuun alussa oleva rippileiri tuo mukavaa piristystä löhöilyyn, ja puolessavälin heinäkuuta miun olisi tarkoitus mennä EF:n kautta kahden viikon kielikurssille Maltalle. Tällä hetkellä se on toteutumassa, joten pidetään peukkuja! Sen jälkeen onkin jo elokuu, ja partion KOROnteeni-päiväleirin vuoro, joka pidetään nimen mukaisesti Koronniemessä, leirin sijaisena."

"Helou! Nyt on vuorossa Anni ja mun kesäsuunnitelmia! Ensinnäkin, mä ajattelin nähdä kavereita, kun karanteenissa tuntui tosi yksinäiselle. On mukava pikku hiljaa päästä eroon rajoituksista, vaikkakin niitä vielä on.

Uskoisin, että jäätelöä ja muita herkkuja tulee syötyä ihan urakalla, mutta sehän kuuluu kesää. Toisaalta kun on hyviä ilmoja niin voisi pitää huolta myös vähän liikkumisesta. Hyvä tapa saada liikuntaa on esimerkiksi kutsua kaverit koolle, ja pelata jotakin. Se on paitsi hyödyllistä, myös hauskaa.

Vähän harmittaa, kun ei voi oikein nähdä tuttuja, jotka asuvat kauempana, mutta puhelimitse voi aina ottaa yhteyttä! On myös kivaa päästä vihdoin kesätöihin. Sitä olen odottanut jo kauan. Saa tehdä sitä mistä tykkää ja ansaita vielä rahaa!

Odotan innolla myös rippileiriä, joka monen mutkan jälkeen päätettiin sittenkin pitää kesällä. Toivon sinne hyviä ilmoja ja sitä, että ryhmähenki olisi kohdallaan. Luulen, että tästä kesästä tulee kaikin puolin paras!"

Toivotaan yhdessä, että jokaisen kesästä tulisi tosi hauska ja mahtava! Vielä kerran hyvää kesää ja aurinkoisia päiviä kaikille!

Terveisin,
Inka & Anni

Kuva: Inka Mustonen

Lisää blogeja.

25 asiaa, mitä VOIT tehdä kesälomalla

🌞 Koululaisten ja opiskelijoiden kesäloma häämöttää jo ihan nurkan takana - mutta mitä...

Koulunaloituksen odotusta

Hei taas, täällä nuvalaiset Anni, Elli ja Inka! Jälleen tulee kouluun palaamisen aika....

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Päivi Hyytiäinen Nuoriso-ohjaaja 040 104 6208 paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi

Nuorisovaltuuston sihteeri. FB: Nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäinen. IG: @nuorisoohjaajap

henkilön kuva
Anni Lampinen Viestintäsihteeri 040 104 6004 anni.lampinen@polvijarvi.fi

Verkkosivujen päivittäminen

Sivu arviointi ja palaute