Vesihuolto pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Vesihuolto

Vesihuolto

Polvijärven kunnalla on oma vesihuoltolaitos. Vesihuoltolaitos vastaa talousveden tuottamisesta Polvijärven kirkonkylällä ja Sotkumassa omalla toiminta-alueellaan.

Teknisen toimen päivystyksen (vesi- ja viemärilaitoksen, kaukolämpölaitoksen sekä kiinteistönhoidon vikailmoitukset) tavoitat työajan ulkopuolella numerosta 040 104 6315, 040 104 6320 tai 040 104 6323.

Polvijärven jätevedet pumpataan siirtoviemärilinjalla olevien jäteveden pumppaamoiden avulla Joensuuhun Kuhasalon jätevedenpuhdistamolle. Sakolietteen vastaanottopiste sijaitsee vanhan jätevedenpuhdistamon paikalla osoitteessa Juuantie 15.

Jätevesien käsittelyssä haja-asutusalueella noudatetaan kunnan ympäristönsuojelumääräyksiä. Voit tarkistaa ne Ympäristönsuojelu -sivuilta.

Vesimittareiden luenta

Vesimittareiden lukemat ilmoitetaan kerran vuodessa loppuvuonna vesihuoltolaitokselle.

Lukeman voi ilmoittaa sähköisesti Miunpalvelut.fi -palvelussa. Huomioithan, että tehdäksesi hakemuksen tai ilmoituksen Miunpalveluissa sinun tulee tunnistautua palveluun esimerkiksi omilla pankkitunnuksillasi.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Verkostoon liittyminen

Verkostoon liittyminen

Vesi- ja viemäriverkostoon kunnan vesihuoltolaitoksen toiminta-alueella liitytään omalla lomakkeella.

Lomakkeen, neuvoja sen täyttämiseen ja sekä apua muihin liittymistä koskeviin asioihin saa teknisestä toimistosta ja kuntatekniikan päälliköltä.

Vesihuolto laskutus

Laskutus

Vesi- ja jätevesimaksut laskutetaan neljän kuukauden laskutusjaksoissa. Touko- ja syyskuun laskut ovat arviolaskuja, tammikuun lasku tasauslasku todellisen kulutuksen mukaan.

Voit tarkistaa ajantasaiset vesihuollon maksut ja taksat Maksut ja taksat   -sivuilta.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Krista Haataja Kuntatekniikan päällikkö 040 104 6309 krista.haataja@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

henkilön kuva
Tuija Laakkonen Toimistosihteeri 040 104 6303 tuija.laakkonen@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute