Mitä tehdä pääkuva

ANKKURIT

 

Mitä tehdä

Mitä tehdä Polvijärvellä?

Polvijärvellä on vilkasta urheiluseuratoimintaa sekä intoa puhkuva nuorisotoimi, joka suunnittelee nuorille ohjelmaa ja tekemistä. Myös useat eri paikallisjärjestöt järjestävät nuorille monenlaista toimintaa. Tutustu lasten ja nuorten harrastustoimintaan!

Myös nuorisovaltuusto on aktiivisesti mukana kehittelemässä muille nuorille aktiviteetteja, samoin kuten useat eri paikallisjärjestöt.

Mitä juuri sinä haluaisit Polvijärvellä tehdä? Jos sinulla on mielessä idea tai toive nuorille suunnatusta toiminnasta tai tapahtumasta, niin ota meihin yhteyttä!

Toimipiste nuorisotilat

Nuorisotilat

Vaparin nuorisotilat ovat kesällä 2020 avoina arkisin klo 15-20.

Nuorisotiloissa voi pelata Playstation 4:lla, biljardia, pingistä ja lautapelejä tai oleskella muuten vaan kavereiden kanssa. Nuorisotiloilla on käytössä langaton verkko.

Huom! Koronavirustilanteen takia nuorisotiloissa on rajoituksia. Tiloissa voi olla kerrallaan maksimissaan 15 henkeä, eikä kahvinkeittäminen ja omien eväiden syöminen ole toistaiseksi tiloissa sallittua.                                         

Lomat ja pyhät vaikuttavat nuorisotilojen aukioloaikoihin. Muuttuneista aukioajoista ilmoitetaan täällä verkkosivuilla sekä Vapaa-aikapalveluiden Facebook-sivuilla.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Ani Nevalainen Vs. nuoriso-ohjaaja 040 104 6208 ani.nevalainen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Jemina Markkanen Etsivä nuorisotyöntekijä 050 348 4278 jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi

Aikalisäohjaaja

Sivu arviointi ja palaute