Uutiset pääkuva

Публикатор

angle-left Polvijärven sisäliikuntapaikat sekä järjestö- ja nuorisotilat avataan asiakkaille 1.6. alkaen

Polvijärven sisäliikuntapaikat sekä järjestö- ja nuorisotilat avataan asiakkaille 1.6. alkaen

Vapaa-aikatalo Vaparin kahvio, nuorisotilat, liikuntasali sekä kuntosali, A-Sali, Sotkuman koulun sali ja B-talon auditorio avataan asiakkaiden käyttöön kesäkuun alusta alkaen.

Suomen valtioneuvosto linjasi 4.5., että kuntouttavan työtoiminnan pajat, järjestöjen kokoontumistilat, sisäliikuntapaikat ja muut kunnan yhteiset tilat on mahdollista avata asiakkaille 1.6. alkaen.

Koulutoimisto, tekninen toimisto ja kunnanvirasto pysyvät vielä toistaiseksi kiinni asiakkailta. Välttämätön asiointi sallitaan ajanvarauksella, yhteystiedot löytyvät kunkin toimipisteen ulko-ovesta ja www.polvijarvi.fi/yhteystiedot. Kunnan puhelinvaihde (puh. 040 104 6000) palvelee normaalisti arkisin klo 9–11 ja klo 12–15.

Muutoksia aukioloaikoihin ja henkilörajauksia yhteisiin tiloihin 1.6. alkaen

Yhteisten tilojen käyttöä on rajattu vallitsevan epidemiatilanteen seurauksena, ja tiloihin on asetettu henkilömäärärajoituksia.

Liikuntasalit ovat asiakkaiden käytettävissä vain varatuilla salivuoroilla. Salivuoroja voi varata 22.5. mennessä Vaparin liikuntasaliin sekä A-saliin arkisin klo 14–21 välille, Sotkuman saliin arkisin klo 16–21 välille. Salivuoroja ei voi varata viikonlopulle.

Vaparin kuntosali on avoinna arkisin klo 14–21, muina aikoina salille pääsee henkilökohtaisella kulkukortilla. Kulkukortteja saa lunastettua 20€ hintaan Vaparin vahtimestarilta talon aukioloaikoina. Kuntosalilla voi olla kerrallaan enintään 10 henkilöä.

Nuorisotilat ovat avoinna arkisin klo 15–20, ja tiloissa voi olla kerralla enintään 15 henkilöä.

Vaparin kahvio ja B-talon auditorio ovat varattavissa arkisin klo 14–21 välisenä aikana. Kahviossa voi olla kerralla enintään 15 henkilöä, auditoriossa 30 henkilöä. Kahviota ja auditoriota voi varata nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäiseltä puhelimitse 040 104 6208 tai sähköpostitse paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi.

Viikonloppuisin Vapari kokonaisuudessaan, muut liikuntasalit ja yhteiset sisätilat ovat suljettu.

Ulkoliikuntapaikat ovat käytettävissä jo 14.5. alkaen, kuitenkin kokoontumisrajoituksia noudattaen. Aluehallintoviraston suositusten mukaan 14.5.–31.5 välisenä aikana pienillä ulkoliikuntapaikoilla, kuten lähiliikuntapaikan Areenalla, voi olla samanaikaisesti enintään 10 henkilöä. Suurilla kentillä, kuten yleisurheilukentällä, voi samanaikaisesti olla enintään 30 henkilöä, enintään 10 henkilön ryhmiin jakautuneina.

Rajoitusten purkamisen myötä vuoden 2020 kesävuorot liikuntasaleihin, urheilukentälle sekä lähiliikuntapaikan Areenalle ovat myös tulleet hakuun. Vuoroja kesälle 2020 on haettava perjantaihin 22.5. mennessä. Lue lisätietoja vuorojen hakemisesta omasta tiedotteestaan.

Kunta noudattaa eri viranomaisilta tulevia ohjeita kokoontumisista ja niistä tiedotetaan tarvittaessa erikseen.

Sisäliikuntapaikkojen ja yhteisten tilojen siivoukseen kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikissa liikuntapaikoissa ja yhteisissä tiloissa asiakkaiden tulee noudattaa kokoontumisrajoituksia, turvavälejä, yleistä siisteyttä ja paikkojen puhtaanapitoa sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Epidemiatilannetta seurataan tarkasti, ja tiloja koskevat rajoitukset saattavat muuttua nopeastikin tilanteen edetessä.

Lisätietoja:
Vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halonen
sirpa.halonen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6204

ANKKURIT

 

Публикатор

Yhteystiedot

henkilön kuva
Ville Hyvönen Nuoriso-ohjaaja 0401046208 ville.hyvonen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Jemina Markkanen Etsivä nuorisotyöntekijä 050 348 4278 jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi

Aikalisäohjaaja