Työt pääkuva

ANKKURIT

 

Työt

Työt

Työnteko kartuttaa paitsi taskurahaa myös elintärkeää työkokemusta. Kunnan tarjoamat kesätyöt ja TET-harjoittelut ovat useille nuorille ensimmäinen kosketus työelämään.

Nuori, joka on täyttänyt 15 vuotta ja suorittanut oppivelvollisuutensa, voi hakea ja tehdä töitä täysi-ikäisen tavoin. 14-vuotias saa tehdä tietyin ehdoin kevyttä työtä tilapäisesti tai korkeintaan puolet koulun loma-ajasta. Lue lisää esimerkiksi Nuortenelämä.fi -sivustolta.

Polvijärven avoimia työpaikkoja löydät muun muassa te-palveluitten verkkosivuilta, Kuntarekry.fi -palvelusta sekä Polvijärven kunnan verkkosivuilta kohdasta "Avoimet työpaikat".

Apua työnhakuun

Apua työnhakuun

Tarvitsetko apua ensimmäisen työpaikan löytämiseen? Tuntuuko työhakemuksen tai CV:n kirjoittaminen hankalalta? Kaipaatko tukea työllistymiseen? Ei hätää, me autamme sinua!

Polvijärven Ohjaamo tarjoaa työhön ohjausta. Ohjaamosta saat apua oman osaamisesi tunnistamiseen, työ- ja työkokeilupaikkojen kartoittamiseen sekä työpaikkojen hakemiseen. Ohjaamossa autetaan CV:n teossa, työpaikkahakemusten tekemisessä ja voit saada preppausta työpaikkahaastatteluihin.

Ohjaamossa voidaan selvittää myös erilaisia työllistymisen vaihtoehtoja sekä voit saada apua oman työkyvyn selvittelyyn ja sen kehittämiseen, sekä esimerkiksi palkkatukioikeuden kartoittamiseen.

Paja Breikki on yhteisö, jossa eri toimenpitein pyritään parantamaan yksilön motivaatioita ja elämän- ja arjenhallintataitoja, sekä kykyä ja valmiuksia hakeutua työelämään tai koulutukseen. Breikki tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilumahdollisuuksia, TET-harjoittelupaikkoja sekä kesätöitä nuorille.

Breikissä on kaksi pajaa – kädentaidot ja keittiö sekä tekninen paja. Breikin valmennustoimintaan pääsee mukaan te-toimiston, sosiaalitoimen tai ammattiopiston lähetteellä.

Nuoriso-ohjaaja Päivi ja Etsivä nuorisotyöntekijä Jemina tukevat työasioiden järjestelyssä, jatkosuunnitelmien tekemisessä sekä muissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Ota rohkeasti heihin yhteyttä, oli asiasi pieni tai iso!

SOME jako

Jaa tämä sivu:

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Anne Purmonen Työllisyyskoordinaattori 040 104 6207 anne.purmonen@polvijarvi.fi

Paja Breikin esimies ja yksilövalmentaja, aikalisäohjaaja sekä ohjaamon ohjaaja

Lauri Granfelt Asunto- ja työllisyyssihteeri 040 104 6106 lauri.granfelt@polvijarvi.fi

Palkkatukipaikat, työllistämisen kuntalisä ja kesätyöt

henkilön kuva
Tuula Kivistö Työ- ja yksilövalmentaja 040 104 6209 tuula.kivisto@polvijarvi.fi

Paja Breikin työ- ja yksilövalmennus, aikalisä-ohjaaja sekä ohjaamon ohjaaja

henkilön kuva
Päivi Hyytiäinen Nuoriso-ohjaaja 040 104 6208 paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi

Nuorisovaltuuston sihteeri. FB: Nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäinen. IG: @nuorisoohjaajap

henkilön kuva
Jemina Markkanen Etsivä nuorisotyöntekijä 050 348 4278 jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi

Aikalisäohjaaja. FB: Polvijärven Etsivä Nuorisotyö Jemina. IG: @polvijarvenent

Sivu arviointi ja palaute