Työt pääkuva

ANKKURIT

 

Työt

Työt

Työnteko kartuttaa paitsi taskurahaa myös elintärkeää työkokemusta. Kunnan tarjoamat kesätyöt ja TET-harjoittelut ovat useille nuorille ensimmäinen kosketus työelämään.

Nuori, joka on täyttänyt 15 vuotta ja suorittanut oppivelvollisuutensa, voi hakea ja tehdä töitä täysi-ikäisen tavoin. 14-vuotias saa tehdä tietyin ehdoin kevyttä työtä tilapäisesti tai korkeintaan puolet koulun loma-ajasta. Lue lisää esimerkiksi Nuortenelämä.fi -sivustolta.

Polvijärven avoimia työpaikkoja löydät muun muassa te-palveluitten verkkosivuilta, Kuntarekry.fi -palvelusta sekä Polvijärven kunnan verkkosivuilta kohdasta "Avoimet työpaikat".

Apua työnhakuun

Apua työnhakuun

Tarvitsetko apua ensimmäisen työpaikan löytämiseen? Tuntuuko työhakemuksen tai CV:n kirjoittaminen hankalalta? Kaipaatko tukea työllistymiseen? Ei hätää, me autamme sinua!

Paja Breikki on yhteisö, jossa eri toimenpitein pyritään parantamaan yksilön motivaatioita ja elämän- ja arjenhallintataitoja, sekä kykyä ja valmiuksia hakeutua työelämään tai koulutukseen. Breikki tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilumahdollisuuksia, TET-harjoittelupaikkoja sekä kesätöitä nuorille.

Breikissä on kaksi pajaa – kädentaitopaja sekä keittiöpaja. Breikin valmennustoimintaan pääsee mukaan te-toimiston, sosiaalitoimen tai ammattiopiston lähetteellä.

Nuoriso-ohjaaja ja Etsivä nuorisotyöntekijä tukevat työasioiden järjestelyssä, jatkosuunnitelmien tekemisessä sekä muissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Ota rohkeasti heihin yhteyttä, oli asiasi pieni tai iso!

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Ville Hyvönen Nuoriso-ohjaaja 0401046208 ville.hyvonen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Jemina Markkanen Etsivä nuorisotyöntekijä 050 348 4278 jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi

Aikalisäohjaaja

henkilön kuva
Anne Purmonen Työllisyyskoordinaattori 040 104 6207 anne.purmonen@polvijarvi.fi

Työllisyyspalvelujen esihenkilö

Sivu arviointi ja palaute