Työt pääkuva

ANKKURIT

 

Työt

Työt

Työnteko kartuttaa paitsi taskurahaa myös elintärkeää työkokemusta. Kunnan tarjoamat kesätyöt ja TET-harjoittelut ovat useille nuorille ensimmäinen kosketus työelämään.

Nuori, joka on täyttänyt 15 vuotta ja suorittanut oppivelvollisuutensa, voi hakea ja tehdä töitä täysi-ikäisen tavoin. 14-vuotias saa tehdä tietyin ehdoin kevyttä työtä tilapäisesti tai korkeintaan puolet koulun loma-ajasta. Lue lisää esimerkiksi Nuortenelämä.fi -sivustolta.

Polvijärven avoimia työpaikkoja löydät muun muassa te-palveluitten verkkosivuilta, Kuntarekry.fi -palvelusta sekä Polvijärven kunnan verkkosivuilta kohdasta "Avoimet työpaikat".

Apua työnhakuun

Apua työnhakuun

Tarvitsetko apua ensimmäisen työpaikan löytämiseen? Tuntuuko työhakemuksen tai CV:n kirjoittaminen hankalalta? Kaipaatko tukea työllistymiseen? Ei hätää, me autamme sinua!

Paja Breikki on yhteisö, jossa eri toimenpitein pyritään parantamaan yksilön motivaatioita ja elämän- ja arjenhallintataitoja, sekä kykyä ja valmiuksia hakeutua työelämään tai koulutukseen. Breikki tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilumahdollisuuksia, TET-harjoittelupaikkoja sekä kesätöitä nuorille.

Breikissä on kaksi pajaa – kädentaidot ja keittiö sekä tekninen paja. Breikin valmennustoimintaan pääsee mukaan te-toimiston, sosiaalitoimen tai ammattiopiston lähetteellä.

Nuoriso-ohjaaja ja Etsivä nuorisotyöntekijä tukevat työasioiden järjestelyssä, jatkosuunnitelmien tekemisessä sekä muissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Ota rohkeasti heihin yhteyttä, oli asiasi pieni tai iso!

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Anne Purmonen Työllisyyskoordinaattori 040 104 6207 anne.purmonen@polvijarvi.fi

Paja Breikin esimies ja yksilövalmentaja sekä aikalisäohjaaja

henkilön kuva
Ani Nevalainen Vs. nuoriso-ohjaaja 040 104 6208 ani.nevalainen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Jemina Markkanen Etsivä nuorisotyöntekijä 050 348 4278 jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi

Aikalisäohjaaja

Sivu arviointi ja palaute