Liikunta pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Liikunta

Liikunta

Liikkumisen ilosta pääsee Polvijärvellä nauttimaan moninaisin tavoin. Ulkoliikuntaa voi harrastaa paitsi kirkonkylän läheisyydestä löytyvällä urheilukentällä, myös keskustan lähiliikuntapaikalla.

Polvijärvellä pääsee helposti liikkumaan luonnossa merkityillä reiteillä ja ulkoalueilla. Voit tutustua paikallisiin retkeily- ja ulkoilukohteisiin Retkeily ja ulkoilu -sivulla.

Polvijärven Urheilijoiden rakentama ja ylläpitämä jäähalli on paitsi seuran, myös muiden luistelijoiden käytössä. Ulkojäät jäädytetään talvisin koulukeskuksen läheisyyteen sekä Sotkuman koulun kaukaloon.

Vapaa-aikatalo Vaparista löydät paitsi kolmilohkoisen liikuntahallin, myös kuntalaisille ilmaisen kuntosalin.

Kunnan kaikki kolme liikuntasalia ovat urheiluseurojen, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden käytettävissä maksutta. Saleihin ja niiden käyttövuoroihin voit tutustua tarkemmin Liikuntasalit -sivulla.

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa erilaisia liikuntaryhmiä Polvijärvellä. Ryhmävalikoimaan voit tutustua kansalaisopiston omilla verkkosivuilla.

 

Ajankohtaista

 

Polvijärven Urheilijat järjestää  "Koko perhe liikkumaan" - kampanjan lapsille ja heidän vanhemmilleen 

Kampanjan tarkoituksena on kannustaa perheitä yhteiseen tekemiseen ja liikunnalliseen elämäntapaan. Kampanja kestää 1.4.2024 asti.

Kampanjan säännöt:

- Jokaiselle lapselle ja vanhemmalle jaetaan liikuntapassi, johon voi kerätä leimoja harrastekäynneistä. 5 leimalla saa pienen yllätyspalkinnon.

- Täyteen passin saa 15 leimalla, jolloin saa tuote palkinnon ja osallistuu täydellä passilla arvontaan, joka suoritetaan kampanjan loputtua. PASSEJA VOI KERÄTÄ TÄYTEEN NIIN MONTA, KUIN KAMPANJA-AIKANA KERKEÄÄ!

1 TÄYSI PASSI = 1 ARVONTA LIPUKE.

- LAPSILLE jaetaan 1 leima/harrastekäynti. Näihin kuuluvat taitoluistelu, luistelu- ja kiekkokoulu, voimistelu sekä yleisurheiluharjoitukset. Lisäksi leimoja voi kerätä yleisurheilun seurakisoista ja Pou Edustuksen peleistä.

- AIKUISILLE jaetaan 1 leima lapsen/lapsien harrastukseen tuomisesta, toisen leiman aikuinen voi saada samalle kertaa liikkumalla itse lapsen harrastuksen aikana (esim. lenkkeily tai kuntosalilla käynti). 2 leimaa aikuinen saa seurakisoihin tai lapsen harrastukseen mukana osallistumisesta. (esim. luistelukoulu)

Palkinnot kampanjan arvonnoissa:

- Lasten arvonnassa palkintona yhdelle(1): SUP-LAUTA JA 50€ LAHJAKORTTI S-RYHMÄÄN!

- Aikuisten arvonnassa palkintona yhdelle(1): 2x 2 PÄIVÄN OSUUSKAUPPAROCK LIPUT ENSI VUODELLE SEKÄ 50€ LAHJAKORTTI S-RYHMÄÄN!

Lisätietoja ja leimat passeihin saat ryhmien vetäjiltä harjoitusten yhteydessä.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Sirpa Halonen Vapaa-aikakoordinaattori 040 104 6204 sirpa.halonen@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute