Osallistu ja vaikuta pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Osallistu ja vaikuta

Osallistu ja vaikuta

Tältä sivulta löydät erilaisia osallistumis- ja vaikuttamiskeinoja, joilla pääset mukaan kunnan päätöksentekoon.  Jokainen – oli kyse sitten kunnan viranhaltijasta, työntekijästä, luottamushenkilöstä tai kuntalaisesta – on tärkeä osa meidän kaikkien yhteistä Polvijärveä. Siksi on tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa omassa kunnassaan.

Voit antaa palautetta jokaisella verkkosivustomme sivulla sen alaosasta löytyvästä "Anna palautetta sivusta" -painikkeesta.

Kuntalaisaloite teksti

Kuntalaisaloite

Kuntalaisaloite on lähivaikuttamisen keino, jolla kuntalaiset voivat tuoda äänensä kuuluviin kunnan asioissa. Kuntalaisaloite on yksittäisen asukkaan tai kunnassa toimivan yhteisön tai säätiön laatima kirjallinen aloite, jonka kautta voidaan vaikuttaa suoraan oman kuntansa toimintaan ja päätöksentekoon. Lisätietoa kuntalaisaloitteesta saat esimerkiksi Kuntaliiton verkkosivuilta.

Kuntalaisaloitteen Polvijärven kunnalle voit tehdä Miunpalvelut.fi -palvelussa. Huomioithan, että tehdäksesi kuntalaisaloitteen sinun tulee tunnistautua palveluun esimerkiksi omilla pankkitunnuksillasi.

Kansalaisneuvonta teksti

Kansalaisneuvonta

Kansalaisneuvonta ohjaa oikeaan julkiseen palveluun ja neuvoo palveluiden käytössä. Palvelun avulla saat lisätä tietoisuutta julkisen hallinnon palveluista, ja se myös helpottaa niissä asiointia.

Kansalaisneuvonnassa ei voi saada vireille viranomaisasioita — sen sijaan se opastaa sinut oikean viranomaisen luokse.

Kansalaisneuvonnan palvelukanavia ovat puhelin, sähköposti, sähköinen yhteydenottolomake, chat ja etäyhteys. Tekstiviestikanavaa voivat käyttää sitä tarvitsevat erityisryhmät, esimerkiksi puhe- ja kuulovammaiset.

Lue lisää kansalaisneuvonnasta www.kansalaisneuvonta.fi

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute