Saavutettavuusseloste

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Uusi digipalvelulaki velvoittaa julkishallintoa tekemään verkkosivuistaan saavutettavuusvaatimusten mukaisia. Lisätietoa saavutettavuudesta voit lukea www.saavutettavuusvaatimukset.fi.

Saavutettavuus tarkoittaa sitä, että mahdollisimman moni erilainen ihminen voi käyttää verkkopalveluja mahdollisimman helposti. Saavutettavuus on ihmisten erilaisuuden ja moninaisuuden huomiointia verkkopalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Saavutettavuus parantaa yhdenvertaisuutta digitaalisessa yhteiskunnassa.

Polvijärven kunnan verkkopalveluille on tehty saavutettavuusarvioinnit ja niiden pohjalta saavutettavuusselosteet. Teemme jatkuvaa työtä sen eteen, että verkkopalvelumme olisivat saavutettavat ja mahdollisimman helpot käyttää.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Saavutettavuuspuutteet

Saavutettavuuspuutteet

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Palautetta saavutettavuuteen liittyen voi antaa verkkosivustolla jokaisen sivulta löydettävän "Anna palautetta" -napin kautta. Palautteen voi antaa tätä kautta myös anonyymisti.

Sähköpostitse palautetta voi antaa osoitteeseen polvijarven.kunta@polvijarvi.fi. Palautetta voi antaa myös asioimalla kunnanvirastolla osoitteessa Polvijärventie 15, 83700 Polvijärvi, tai soittamalla puhelinvaihteeseen 040 104 6000.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute