Viestintä

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Viestintä tekstit

Viestintä

Polvijärven kunnan viestintää ja tiedottamista johtaa kunnanjohtaja. Viestinnän koordinoinnista, ohjauksesta ja kehittämisestä vastaa viestintäsuunnittelija.

Kunnan viestintä on suunnitelmallista, avointa, ajantasaista ja monikanavaista. Polvijärvellä viestitään muun muassa kunnan verkkosivujen, sosiaalisen median, tiedotteiden ja ilmoitusten sekä kuntalais- ja tiedotustilaisuuksien avulla.

Polvijärven kunnanhallitus hyväksyi keväällä 2018 kunnan viestintästrategian, joka antaa suuntaviivat viestinnän toteuttamiselle ja kehittämiselle.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Medialle

Medialle

Polvijärven kunnan kussakin yksikössä lausuntoja tai haastatteluja antaa sellainen henkilö, kuka tietää kyseessä olevasta asiasta parhaiten.

Jos sinulle on epäselvää, kenen puoleen kääntyä, viestintäsihteeri auttaa haastateltavien etsinnässä ja taustatyön tekemisessä. Viestintäsihteeri auttaa tarvittaessa myös valokuva-asioissa.

Materiaalipankki

Materiaalipankki

Materiaalipankista löydät ladattavina kunnan logotiedostot. Mikäli lataat logon käyttöösi, ilmoita vielä erikseen viestintäsuunnittelijalle, mihin käyttötarkoitukseen logoa aiot käyttää.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Kansiot
 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • Polvijärven kunnanvirasto

  Kunnanvirasto -rakennus.
  Polvijärven kunnanvirasto

  Aukioloajat: Maanantaista perjantaihin klo 9–11 ja klo 12–15. Viikonloppuisin suljettu.

  Kunnanjohtajan toimisto, talous- ja hallintojohtajan toimisto, kuntakoordinaattorin toimisto, viestintäsuunnittelijan toimisto, talous- ja hallintoasiat.

  Puhelinvaihde: 040 104 6000

  Sisältöjulkaisija

  Yhteystiedot

  henkilön kuva
  Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

  Perhevapaalla

  henkilön kuva
  Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

  Sijainen

  Sivu arviointi ja palaute